دانلود پاورپوینت خامه

خامه : تعریف : خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد . درکلیه مراحل تولید خامه پاستوریز باید کنترل های لازم انجام شود تا فراورد های باکیفیت مطلوب وزمان ماندگاری قابل قبول به دست آید. کنترل ماده اولیه یا شیر خام ضرروی است شیر خام باید مطلوب بوده وعاری از بوهای غیر طبیعی باشد شیر خام نباید به مدت طولانی قبل ازفرایند نگهداری شود. درعملیات فرایند مانند پمپ کردن وغیره حداقل آسیب به شیرخام وارد شود وآزمایشات لازم برروی شیر خام .

دریافت فایل


دانلود کده خامه ,دانلود ,پاورپوینت خامه ,دانلود پاورپوینت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

tst250 مرکز تخصصی آموزش سئو ، وردپرس و دیجیتال مارکتینگ بصورت رایگا موضوعات عمومی همه چی موجوده خبرگزاری والیبال ، خبرها روز والیبال ایران و جهان انصار صاحب الزمان(عج) بهترین کالاها وبلاگ شخصی دکتر محمد سلطانی رایدو